WordPress webdesign

Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van WordPress websites op maat? Wil je graag meer weten over de voordelen van WordPress webdesign?

Ons creatief team heeft meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van WordPress websites op maat. We helpen je graag bij het ontwikkelen van je professionele WordPress website op maat!

Waarom je website laten maken met WordPress?

Wil je zelf je website kunnen aanpassen? Wil je een stijlvolle website die gebruiksvriendelijk is en goed scoort in de zoekresultaten? Dan kies je best voor een website met een uitstekend beheersysteem (CMS). Er bestaan enkele honderden van zo’n website beheersystemen.

WordPress is gebruiksvriendelijk & flexibel

WordPress heeft zijn succes vooral te danken aan een uitstekende combinatie van flexibiliteit en een enthousiaste community van developers die de CMS continue beter, veiliger en efficiënter maakt.

Met WordPress kies je voor de markleider

Met WordPress als CMS kies je voor de marktleider. WordPress heeft een marktaandeel van 65% en wordt gevolgd door Joomla, Drupal, Wix en Squarespace met telkens minder dan 3%.

Performante websites met WordPress

We zijn code-liefhebbers in hart en nieren, maar we vinden het nóg slimmer om WordPress te combineren met maatwerk.

WordPress webdesign op maat geeft je flexibiliteit om snel te schakelen. Of het nu gaat om een overtuigende website, winstgevende webshop of robuuste integratie, bij Galia ben je zeker dat je WordPress website snel laadt, goed gevonden wordt door zoekmachines en dat je van een optimale gebruikerservaring geniet.

Bovendien heeft WordPress webdesign nog andere belangrijke voordelen:

Galia is gespecialiseerd in WordPress

Galia is je webdevelopment team met een sterk onderbouwde technische kennis. Ons team is gespecialiseerd in WordPress. Met ruim 10 jaar ervaring hebben we alle expertise in huis om je ideale WordPress website op maat te ontwikkelen.

Uniek webdesign

Bij ons vindt je geen templates. We blazen je omver met een uniek en interactief ontwerp. Sterk webdesign met WordPress laat een onvergetelijke indruk na.

Slim webdevelopment

Ons webdevelopment team heeft meer dan 10 jaar gespecialiseerde technische expertise.We combineren de voordelen van WordPress met robuust maatwerk.

Apps & integraties

We ontwikkelen apps & integraties voor je WordPress website die je dagelijkse taken automatiseren en vereenvoudigen en de functionaliteiten van je website uitbreiden.

Snelle hosting

Onze WordPress websites zijn niet alleen mooi. Met LiteSpeed caching geven we je de garantie dat je website bliksemsnel laadt. Goed voor je resultaat in Google en goed voor de ervaring van je bezoekers.

Gebruikservaring

Je ervaart een optimale gebruikservaring in WordPress. We ontwikkelen je website met een gepersonaliseerde back-end, overzichtelijk en gemakkelijk aan te passen. 

Epic support

We laten graag onze meest menselijke kant zien in onze support. We zijn telefonisch, via e-mail of via een online meeting bereikbaar. Op onze support pagina vindt je een overzicht van onze producten, diensten en prijzen.

Alles begint bij een goed gesprek contact gevoel

Laat je gegevens achter en we contacteren je binnen het uur op werkdagen, of wanneer jij het verkiest.

Webshops met WordPress & WooCommerce

WooCommerce is het meest populaire e-commerce platform ter wereld en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Net zoals WordPress is het open-source en geeft het dezelfde uitstekende resultaten in online zoekresultaten.

Heb je al een WordPress website? Dan kan je met de WooCommerce plugin eenvoudig een webshop aan je website toevoegen. WooCommerce sluit naadloos aan bij je WordPress website en is een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote (10.000+ artikelen) webshops.

Galia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress e-commerce websites met WooCommerce. Je kan op ieder moment schakelen naar bijvoorbeeld een B2B webshop of een multishop met meerdere webshops die aan elkaar gekoppeld zijn. We bouwen omnichannel oplossingen op maat.

De voordelen van een WordPress webshop gemaakt door Galia:

Hoeveel kost WordPress webdesign?​

De prijs van WordPress webdesign loopt sterk uiteen, afhankelijk van het webdesign bureau waar je voor kiest. Maar, vaak worden websites met templates en one-size-fits-all oplossingen gebouwd. Ons creatief team van Galia verzet zich resoluut tegen dit soort ‘one-size-fits-all’ praktijken.

Je betaalt bij Galia voor niets meer dan wat je effectief nodig hebt. Of je nu kiest voor een basisconcept waarmee je zelf aan de slag kan, of je een volledig uitgewerkt project met uitgebreide integraties, we werken niet met pakketprijzen.

De prijs van je WordPress website hangt voornamelijk af van hoeveel ontwikkeling op maat je nodig hebt, het soort webhosting die je nodig hebt en voor welke extra functionaliteiten  je kiest, zoals een webshop of integratie

We geven je een overzicht van enkele soorten websites die we ontwikkelen met uniek WordPress webdesign:

Landingspagina

Een optimaal ingerichte landingspagina (ook “one-pager” genoemd) die op maat ontwikkeld wordt met als doel het genereren van leads en conversies.

Professionele website

Een unieke website voor de weergave van diensten, projecten en portfolio’s waar je zelf mee aan de slag kan.

WordPress Webshop

Een schaalbare e-commerce website gebouwd met WooCommerce. Omnichannel oplossingen op maat waarmee je volledig klaar bent voor online succes.

Vastgoed website

We bouwen een WordPress website op maat en integreren je favoriete CRM zoals Whise, Skarabee of Sweepbright.

Webshop met product builder

Een op maat gemaakte e-commerce ervaring met WordPress waarbij bezoekers je diensten of producten kunnen samenstellen en personaliseren.

Corporate website

Een corporate website in meerdere talen, met specifieke functionaliteiten, apps en integraties die allemaal op maat ontwikkeld worden.

Ontdek meer...

Onze aanpak

De optimale webdesign ervaring dankzij onze doeltreffende USE ME® aanpak.

Webdevelopment

Combineer de CMS marktleider met een webdevelopment team met sterk onderbouwde technische kennis.

Integraties

Via de integratie van software
wordt jouw website een slimme marketing tool.

Wat kan Galia voor jou doen?

Op zoek naar een aantrekkelijke en aanpasbare website? Een duurzame en schaalbare webshop? Of andere plannen om de wereld te veroveren? Praat erover met ons!

No strings attached.