Vastgoed website met Whise

Vastgoed CRM Whise: de functionaliteiten

Whise is een totaaloplossing voor vastgoedmakelaars. Zowel voor commerciële als voor administratieve doeleinden kan je met CRM Whise aan de slag.

Via een overzichtelijke kalender volg je alle geplande activiteiten binnen het kantoor op en via de web interface vindt je een duidelijk overzicht van alle panden en contacten terug.

Contacten of potentiële leads van kandidaat-kopers kunnen afkomstig zijn van portaalwebsites zoals Immoweb, Vlan, Hebbes, Logic Immo, maar ook vanop je eigen website. Gebaseerd op de zoekcriteria van een contact worden panden automatisch gematched. Vervolgens kan je eenvoudig op verschillende manieren de geselecteerde panden delen.

Een API integratie met Whise

Via de API van Whise kunnen alle panden met de website worden gesynchroniseerd. Panden kunnen worden ingedeeld in verschillende weergaven zoals: nieuw aanbod, te koop, te huur, nieuwbouw en projecten steeds met aangepaste zoekfilters. Call-to-action formulieren kunnen worden gekoppeld met de Whise API zodat automatisch nieuwe leads en contacten worden aangemaakt. Dankzij het registreren van conversies kunnen deze formulieren een belangrijk hulpmiddel zijn bij het optimaliseren van je online marketing campagnes.

Vastgoed website met Whise en WordPress

Meer dan 60% van alle CMS websites wereldwijd worden met WordPress gebouwd. Hier zijn goede redenen voor: WordPress is een open source cms, heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig uitbreidbaar. Op de tweede plaats volgen honderden andere CMS systemen met telkens minder dan 3% in aantal gebruikers.

Whise integreren op je WordPress website is een slimme en veilige investering op langer termijn. Bij Galia kan je terecht voor de uitwerking van een unieke huisstijl en de ontwikkeling van een WordPress website op maat voorzien met de laatste nieuwe functionaliteiten. Denk hierbij aan een website waarbij je alles zelf kan op aanpassen via een moderne visual editor en een gepersonaliseerde interface voor het beheer van nieuwsberichten, landingspagina’s en andere content types.

Whise integreren op jouw website

Heb je een bestaande website of wil je liever werken met een andere CMS dan WordPress? Ons team is goed vertrouwd met verschillende CMS systemen en de API van Whise. De kans is groot dat we je kunnen helpen.

Enkele voorbeelden

Wat kan Galia voor jou doen?

Op zoek naar een aantrekkelijke en aanpasbare website? Een duurzame en schaalbare webshop? Of andere plannen om de wereld te veroveren? Praat erover met ons!

No strings attached.