We focus on impact

Meer dan 10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Een team uit Gent dat geniet van samen uitdagingen aan te gaan. Dat betekent dat je bij ons geen halfdoorbakken oplossingen zal vinden. Geen diepvriespizza’s dus, maar doordachte oplossingen met een langetermijnvisie.

Ons team is een plezante mix (al zeggen we het zelf) van jong en oud. Een mengelmoes van bruisende creatieve energie waarmee we alles wat we aanraken naar een hoger niveau tillen.

Meet the team

Wouter Saverwyns

Webdeveloper

— Every challenge has a creative solution.

Je website kan meer en daar wil Wouter je graag van overtuigen. Met ruim tien jaar ervaring is hij van alle (digitale) markten thuis. Je kan hem zien als een vuurtoren die je door de zee van mogelijkheden gidst. Stopt de telefoon even met rinkelen dan stroopt hij maar al te graag de mouwen op.

Herman Van Cauwelaert

Webdeveloper

— Code, code, code; coffee; repeat.

Doorgewinterde programmeur. Een beter professioneel compliment kan je hem niet geven. Slimme apps ontwikkelen is zijn kunst, mechanical keyboard zijn penseel. Doorzetten is zijn tweede natuur, want de code is alleen maar goed wanneer hij ook efficiënt is. Less is more.

Suleika Feys

Webdesigner & Fotograaf

— Explosion of creativity.

Met een uitgesproken artistieke visie en camera altijd ergens in de buurt is Suleika nooit uitgeleerd en nooit uitgepraat over hoe het nog beter kan. Haar missie: continue verbetering van alles wat met webdesign te maken heeft. Haar passie is net zoals de bakens van Gondor, aanstekelijk en inspirerend. The Lord of the Rings, anyone?

Boris Skerath

Webdeveloper & Copywriter

— "Metal makes me Zen."

Als webdeveloper en copywriter leeft Boris in 2 werelden. Hij structureert de front-end van je website en creëert een optimale user experience. Als copywriter vertaalt hij jouw visie als een licht dat doorheen een prisma straalt; met een regenboog van emoties naar content die je iets doet voelen.

Sanaa Ayaou

Office Manager

— Check, check, check, done!

Sanaa regelt alles achter de schermen. Iedereen maakt graag checklists (oké niet iedereen), maar die van Sanaa zijn next level. Er ontsnapt geen detail aan haar waakzaam oog. Boordevol aanstekelijk enthousiasme kanaliseert ze de creatieve ideeën van het team.

job-profile-202209

Your name here?

— Ready, Set, Go!

Creatief? Ondernemend? Zozeer begeesterd door code dat je je voelt zoals Neo in The Matrix? Of zo gebeten door design dat je overal de Gulden Snede ziet? Misschien vorm jij wel een perfecte match met ons team!

Onze aanpak

Met onze bewezen USE ME® aanpak bouwen we doordachte en duurzame digitale ervaringen op maat. Ontdek alles over uniek design, slim webdevelopment en de optimale gebruikservaring.

good-vibes-only