Webdesign Gent​​

Zoek je een professioneel webdesign bureau in Gent voor je website, webshop of applicatie? Wil je de optimale webdesign ervaring door een gespecialiseerd team uit Gent? Bij Galia ben je aan het juiste adres.

Webdesign bureau in Gent

Wij zijn een jong en dynamisch webdesign bureau uit regio Gent met meer dan 10 jaar ervaring in uniek webdesign. Ons team van creatievelingen helpt je om een onvergetelijke eerste indruk te maken.

Zowel in webdesign als webdevelopment streven we perfectie na, waardoor we steeds een stijlvol en gebruiksvriendelijk eindresultaat afleveren. We ontwikkelen websites, webshops en applicaties waarmee je je doelen effectief kan bereiken.

Onze manier van werken garandeert resultaten! Gebaseerd op jarenlange ervaring bouwen we met onze bewezen USE ME® aanpak doordachte en duurzame digitale ervaringen op maat.

Zoek je een vaste webdesign partner voor je website in Gent? Ons gespecialiseerd team staat klaar!

Webdesign met WordPress

Een stijlvolle website die gebruiksvriendelijk is en goed scoort in de zoekresultaten? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem).

Daarom kiest Galia voor WordPress. WordPress is niet alleen de absolute marktleider, daarnaast ben je bij ons zeker dat je WordPress website snel laadt, gevonden wordt door Google en de optimale gebruikerservaring biedt. Zowel voor jou als je bezoekers.

Bovendien heeft WordPress nog andere belangrijke voordelen:

Waarom Galia webdesign in Gent?​​

Ons webdesign team uit Gent heeft de expertise om je onderneming vooruit te duwen. Deze onderdelen vormen de backbone van onze web projecten:

Uniek webdesign

We blazen je omver met een uniek en interactief ontwerp. Een sterk concept dat een onvergetelijke indruk nalaat bij je doelpubliek.

Slim webdevelopment

Combineer de CMS marktleider met een webdevelopment team met sterk technische expertise.

Apps & integraties

We ontwikkelen apps & integraties die je dagelijkse taken automatiseren en vereenvoudigen.

E-commerce

We bouwen duurzame en schaalbare e‑commerce websites met marktleiders WooCommerce en Shopify.

Gebruikservaring

Je ervaart een optimale gebruikservaring. Je website is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en heeft een gepersonaliseerde back-end.

Epic support

We zijn telefonisch, via e-mail of via een online meeting bereikbaar. Op onze support pagina vindt je een overzicht van onze producten, diensten en prijzen.

Hoeveel kost webdesign?​

De prijs van webdesign kan heel uiteenlopend zijn bij verschillende webdesign bureau’s. Vaak wordt met templates en one-size-fits-all oplossingen gewerkt. Maar wij houden niet van pakketprijzen. Van een basisconcept waarmee je zelf aan de slag kan tot een volledig uitgewerkt project, je betaalt bij Galia voor niets meer dan wat je effectief nodig hebt.

Het verschil zit in hoeveel ontwikkeling op maat er nodig is, welke webhosting je kiest en welke extra functionaliteiten zoals een webshop of integratie worden ontwikkelt. 

Hieronder volgt een overzicht van enkele soorten websites met een uniek webdesign:

Landingspagina

Een optimaal ingerichte website voor het genereren van leads en conversies.

Professionele website

Unieke website voor de weergave van diensten, projecten en portfolio’s waar je zelf mee aan de slag kan.

Webshop

Schaalbare e-commerce website met WooCommerce of Shopify.  Omnichannel oplossingen op maat. 

Vastgoed website

Unieke vastgoed website met de integratie van je favoriete CRM zoals Whise, Skarabee of Sweepbright.

Webshop met product builder

Een e-commerce website ervaring waarbij bezoekers je diensten of producten kunnen samenstellen en personaliseren.

Corporate website

Corporate website op maat met meertalige content, specifieke functionaliteiten, apps en integraties.

Alles begint bij een goed gesprek contact gevoel

Laat je gegevens achter en we contacteren je binnen het uur op werkdagen, of wanneer jij het verkiest.

Veelgestelde vragen

De ontwikkeling van een nieuwe website of website integratie duurt gemiddeld 3 weken. Veel hangt af van het beoogde design, de complexiteit van de website en de hoeveelheid content.

Je betaalt maandelijks voor webhosting, updates en support. Een uitgebreid overzicht vindt je terug op onze supportpagina.

Ja. Al onze websites, webshops en applicaties worden zo gebouwd zodat ze ook mooi presenteren op tablets en smartphones.

Het volledige grafische ontwerp, alle teksten en eigen beeldmateriaal zijn van jou en blijven voor altijd van jou.

Nee, dat ben je niet. Je kan je website ook bij een extern webhostingbedrijf onderbrengen. Kijk op onze support pagina voor meer info. 

In principe kan je zelf alle content schrijven. Niemand kent je onderneming beter dan jezelf, natuurlijk. Wil je toch dat tikkeltje extra mosterd bij je text? Dan kunnen we je helpen. Galia biedt ook copywriting aan, geschreven door onze in-house copywriters vanuit ons kantoor in Gent. 

Ja, dat kan. We bouwen webshops met de meest populaire e-commerce software: Shopify of WooCommerce.

Indien je al over een WordPress website beschikt is WooCommerce vaak de beste keuze, maar ook Shopify is een interessante optie die aan je website kan worden gekoppeld.

We begeleiden je graag van a tot z bij het inrichten van je webshop.

Wat kan Galia voor jou doen?

Op zoek naar een aantrekkelijke en aanpasbare website? Een duurzame en schaalbare webshop? Of andere plannen om de wereld te veroveren? Praat erover met ons!

No strings attached.