USE ME®

De optimale webdesign ervaring dankzij een doeltreffende aanpak. USE ME® is een doordachte manier van werken gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring.

We staan voor uniek webdesign en slim webdevelopment. Een sterke balans tussen maatwerk en WordPress, de CMS marktleider. Je website wordt op maat ontwikkeld en afgestemd op jouw specifieke noden. Je ben snel gelanceerd en kan volledig zelf aan de slag.

Uniek webdesign

Geen templates maar een uniek interactief ontwerp

We zijn geen fan van grijze wolken, grijze dagen en websites die in de grijze massa verdwijnen. We verzetten ons resoluut tegen templates en ‘one-size-fits-all’ praktijken.

We blazen je omver met een uniek interactief ontwerp. Een sterk concept dat een onvergetelijke indruk nalaat bij je doelpubliek. Klik rond en voel je project tot leven komen.

Slim webdevelopment

Snel gelanceerd met de meest uitgebreide CMS

Met WordPress als CMS kies je voor de absolute marktleider. Toch is out-of-the-box geen enkele CMS afgestemd op jouw specifieke noden. Maatwerk is essentieel.

Daarom kies je met Galia voor een webdevelopment team met een sterk onderbouwde technische kennis. We ontwikkelen je website of webshop op maat met flexibiliteit en schaalbaarheid in gedachten.

Experience

Dé optimale gebruikerservaring

We voorzien een optimale gebruikerservaring die steunt op deze pijlers:

Overzichtelijk: Een gepersonaliseerde back-end gericht op jouw specifieke workflow. Schakel snel in een gestroomlijnde omgeving zonder toeters, bellen of andere afleiding.

Flexibel: Stroop je graag de mouwen op? Met een moderne visual editor heb je volledige controle over je content. Maak gebruik van meer dan 50 widgets voor het toevoegen van video, testimonials, galerijen en zoveel meer.

Marketing boost

Transparante modules waarmee je de geluidsmuur doorbreekt

Vergroot je naamsbekendheid en activeer je doelgroep met onze marketing modules:

Content boost
Ons contentplan voorziet copywriting en kwaliteitsvol beeldmateriaal voor je website, blogposts, client cases en nieuwsbrieven.

Google Ads boost
Besteed je Google Ads campagne uit aan professionals. We vertellen je graag alles over Google Search Ads, Google Display Ads, Google Shopping Ads en Google Remarketing.

Epic support

Goed gezind en 7/7 bereikbaar

We zijn trots op wat we voor jou gebouwd hebben en dat laten we graag zien in onze support. Tijdens de kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar maar ook buiten deze uren blijven we standby.

We denken misschien wel in code maar we communiceren nog steeds in mensentaal.

services-web-development

Alles begint bij een goed gesprek contact gevoel

Laat je gegevens achter en we contacteren je binnen het uur op werkdagen, of wanneer jij het verkiest.

Interesse in onze aanpak?

Op zoek naar een uniek interactief ontwerp? Een website op maat? Of andere plannen om de wereld te veroveren? Praat erover met ons!

No strings attached.