Webdevelopment

Ons vast webdesign en webdevelopment team ontwikkelt websites, webshops en applicaties die meegroeien met je onderneming. We combineren maatwerk met WordPress, de CMS marktleider.

Vanuit ons webdesign bureau in Gent vertalen we jouw project naar een unieke website die een onvergetelijke indruk nalaat bij je doelpubliek.

Wat is slim webdevelopment?

We geloven niet dat het warm water moet heruitgevonden worden. Jazeker, we coderen met veel liefde(!), maar we vinden het nóg slimmer om bestaande software te combineren met maatwerk.

Met WordPress als beheersysteem (CMS) kies je voor de marktleider. In combinatie met maatwerk geeft dit veel voordelen:

De voordelen van WordPress webdesign

Er bestaan enkele honderden website beheersystemen. Galia kiest voor WordPress als CMS. WordPress heeft een marktaandeel van 65% en wordt gevolgd door Joomla, Drupal, Wix en Squarespace met telkens minder dan 3%.

WordPress heeft zijn succes vooral te danken aan een uitstekende combinatie van flexibiliteit en een enthousiaste community van developers die de CMS continue beter, veiliger en efficiënter maakt.

De belangrijkste voordelen:

We vinden dat software zich moet aanpassen aan jou en niet omgekeerd. WordPress is open source, flexibel, uitbreidbaar en schaalbaar.

Een snelle website scoort beter in Google en draagt bij aan een optimale user experience. We optimaliseren elk aspect van je website.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Vanuit een gepersonaliseerde back-end creëer je content in enkele klikken.

WordPress heeft honderden kwalitatieve plugins waardoor je website eenvoudig uitbreidbaar is. We zorgen steeds voor een naadloze integratie.

WordPress is van nature SEO-vriendelijk. Met de plugin Yoast SEO beschik je over nog meer tools om hoger te scoren in Google.

Ook voor webshops is WordPress een uitstekende keuze. WooCommerce maakt van je website een volwaardig e-commerce platform.

Hoeveel kost een website?

We werken niet met pakketprijzen. Van een basis concept waarmee je zelf aan de slag kan tot een volledig uitgewerkt project, je betaalt voor niets meer dan wat je effectief nodig hebt.

Hieronder volgt een overzicht van enkele soorten websites met bijhorende richtprijzen. De prijs wordt beïnvloed door het aantal pagina’s, het design, de hoeveelheid content en de gewenste functionaliteiten.

Landingspagina

Een optimaal ingerichte website voor het genereren van leads en conversies.

Professionele website

Unieke website voor de weergave van diensten, projecten en portfolio’s waar je zelf mee aan de slag kan.

Webshop

Schaalbare e-commerce website met WooCommerce of Shopify.  Omnichannel oplossingen op maat. 

Vastgoed website

Unieke vastgoed website met de integratie van je favoriete CRM zoals Whise, Skarabee of Sweepbright.

Webshop met product builder

Een e-commerce website ervaring waarbij bezoekers je diensten of producten kunnen samenstellen en personaliseren.

Corporate website

Corporate website op maat met meertalige content, specifieke functionaliteiten, apps en integraties.

Laat je inspireren

Ontdek meer...

Webdesign

We vertalen jouw visie naar een interactief grafisch design dat aanspreekt.

Integraties

Via de integratie van software
wordt jouw website een slimme marketing tool.

Webhosting

Van cloud hosting tot performance tools en updates: we staan voor een duurzame samenwerking.

Wat kan Galia voor jou doen?

Op zoek naar een aantrekkelijke en aanpasbare website? Een duurzame en schaalbare webshop? Of andere plannen om de wereld te veroveren? Praat erover met ons!

No strings attached.