Webdesign

Webdesign

Een goed werkende website wordt al snel als evident beschouwd maar dat is het zeker niet. Het vergt de juiste expertise gebaseerd op jarenlange ervaring om een doeltreffende website te ontwikkelen. Galia is gespecialiseerd in webshops, reservatiesystemen en de ontwikkeling van web-based applicaties die een belangrijke basis kunnen vormen voor uw online strategie. Elk project wordt op maat gecodeerd, volgens de regels van de kunst. Uw website evolueert samen met uw bedrijf en is hierdoor zeker niet statisch. Galia zorgt ervoor dat u op elk moment kan uitbreiden of bijsturen waar nodig.

Webshops

webshop & multi-vendor applicaties

Naast traditioneel verkopen is een webshop een echte must geworden. Een basis-shop is al snel gelanceerd maar veelal onvoldoende. Het is belangrijk om een gepersonaliseerde ervaring te creëren. Zo kan uw webshop geleidelijk aan doorgroeien naar een succesvolle online onderneming. Galia ontwikkelt hiervoor geïntegreerde webshop oplossingen. Eén van onze specialiteiten is de opbouw van een multi-vendor platform waarbij uw webshop opengensteld wordt aan andere verkopers of beheerders.

My Creative Prints Unieke geschenken met een eigen design

Bekijk project

Webshopswebshop & multi-vendor applicaties

Reservatiesystemenverhuur, verkoop en planning

Reservatiesystemen

verhuur, verkoop en planning

Een doordacht reservatiesysteem kan er voor zorgen dat u heel wat tijd uitspaart. Galia ontwikkelde reeds verschillende toepassingen voor: autoverhuur, zaalverhuur en online planners voor: rijlessen, evenementen, afspraken en infomomenten. Elke toepassing vergt een gepersonaliseerde uitwerking maar de doelstelling blijft steeds dezelfde: een efficiënte workflow creëren waarbij zoveel mogelijk automatisch verloopt.

Interne communicatie

web based applicaties op maat

Er bestaan heel wat administratieve tools maar dikwijls voldoen deze tools niet aan uw specifieke noden en wensen. Interessante case study: In opdracht van Onze Zorg ontwikkelde we een communicatieplatform voor artsen en verpleegkundigen. In tegenstelling tot een tijdsintensieve briefwisseling verloopt de uitwisseling van patiënten verslagen volledig online. Via een beveiligde login link krijgen artsen rechtstreeks toegang tot het platform.

Interne communicatieweb based applicaties op maat

Vastgoed integratieintegratie van crm software

Vastgoed integratie

integratie van crm software

Als makelaar maakt u waarschijnlijk gebruik van crm software zoals: Whise, Skarabee, Omnicasa, Fortissimmo en Max-Immo. Bent u op zoek naar meer dan enkel de weergave van uw panden? Via de integratie met een flexibele cms wordt uw website een volwaardige marketing tool. Uw website kan verder worden uitgebreid met ondermeer social media apps, mailings, een nieuwsgedeelte en een reservatie systeem voor infomomenten. Kortom u kan steeds verder bouwen aan een doeltreffende online strategie en inspelen op de laatste nieuwe marketing trends.

Mailings & social media

geautomatiseerde campagnes

Om goede resultaten te behalen via social media is het belangrijk dat een constante stroom van nieuwsberichten verspreid wordt. Dit kan tijdsintensief zijn, zeker wanneer gelijktijdig ingezet wordt op verschillende media kanalen. Galia creëert een geautomatiseerde workflow op maat. Mogelijk scenario: bij de publicatie van een nieuwsbericht op de website wordt het bericht automatisch gedeeld op Facebook, Twitter, LinkedIn én opgenomen in een geautomatiseerde e-mail nieuwsbrief afhankelijk van bepaalde voorkeuren.

Mailings & social mediageautomatiseerde campagnes

Nieuw project of een goed idee?

Kom gerust langs en we kunnen vrijblijvend even samenzitten
om de mogelijkheden te bekijken.
 

Tel. 09 298 02 63

U kunt ons momenteel enkel via e-mail bereiken.

maandag
12-04-2021
09:00 - 18:00
dinsdag
13-04-2021
09:00 - 18:00
woensdag
14-04-2021
09:00 - 18:00
donderdag
15-04-2021
09:00 - 18:00
vrijdag
16-04-2021
09:00 - 18:00
zaterdag
17-04-2021
13:00 - 18:00
zondag
18-04-2021
GESLOTEN

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur ons een email voor algemene vragen of ondersteuning.
Uw aanvraag wordt binnen de 24 uur beantwoord.