Vastgoed website met Whise

Vastgoed CRM Whise functionaliteiten

Whise is een totaal oplossing voor vastgoed makelaars. Zowel voor commerciële als voor administratieve doeleinden kan je met CRM Whise aan de slag.

Via een overzichtelijke kalender kan je alle geplande activiteiten binnen het kantoor opvolgen en via de web interface kan je een duidelijk overzicht van alle panden en contacten terugvinden.

Contacten of potentiële leads van kandidaat kopers kunnen afkomstig zijn van portaal websites zoals Immoweb, Vlan, Hebbes, Logic Immo maar ook van op je eigen website. Gebaseerd op de zoekcriteria van een contact worden panden automatisch gematched. Vervolgens kan je eenvoudig op verschillende manieren de geselecteerde panden delen.

Whise website API integratie

Via de API van Whise kunnen alle panden met de website worden gesynchroniseerd. Panden kunnen worden ingedeeld in verschillende weergaven zoals: nieuw aanbod, te koop, te huur, nieuwbouw en projecten steeds met aangepaste zoekfilters. Call-to-action formulieren kunnen worden gekoppeld met de Whise API zodat automatisch nieuwe leads en contacten worden aangemaakt. Dankzij het registreren van conversies kunnen deze formulieren een belangrijk hulpmiddel zijn bij het optimaliseren van je online marketing campagnes.

Vastgoed website met Whise en WordPress

Meer dan 60% procenten van alle CMS websites wereldwijd worden met WordPress gebouwd. Hier zijn goede redenen voor: WordPress is een open source cms, heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig uitbreidbaar. Op de tweede plaats volgen honderden andere CMS systemen met telkens minder dan 3% in aantal gebruikers. 

Whise integreren op je WordPress website is een slimme en veilige investering op langer termijn. Bij Galia kan je terecht voor de uitwerking van een unieke huisstijl en de ontwikkeling van een WordPress website op maat voorzien met de laatste nieuwe functionaliteiten. Denk hierbij aan een website waarbij je alles zelf kan op aanpassen via een moderne visual editor en een gepersonaliseerde interface voor het beheer van nieuwsberichten, landingspagina’s en andere content types.

Whise integreren op jouw website

Heb je al een website of maak je liever gebruik van een ander CMS dan WordPress? Bij Galia zijn we goed vertrouwd met verschillende CMS systemen en de API van Whise. De kans is groot dat we hierbij kunnen helpen. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Enkele voorbeelden

Nieuw project of een goed idee?

Kom gerust langs en we kunnen vrijblijvend even samenzitten
om de mogelijkheden te bekijken. 

Galia bvba · Webdesign bureau
Albrecht Dürerlaan 35, 9030 Gent België
BTW BE 0644 399 011

Nieuws · LinkedIn · Facebook
Galia bvba © 2007 – 2021 · Privacybeleid
Algemene voorwaarden

Galia

Zin om samen te werken?

Ontvang een offerte

Na een persoonlijk of telefonisch gesprek mag je een gedetailleerde offerte verwachten.