Een webshop die zich aan jou aanpast
(en niet omgekeerd)

Previous
Next

Laat je webshop ontwikkelen door specialisten​

Overtuig je bezoekers met een unieke webshop die vertrouwen uitstraalt. Galia ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige en professionele webshops die geoptimaliseerd zijn om conversies te maximaliseren. Dankzij een intuïtieve & gebruiksvriendelijke interface op maat voel je je nooit verloren en maak je aanpassingen met gemak en vertrouwen.

Je webshop is bovendien schaalbaar en uitbreidbaar in elk opzicht. Uitgebreide koppelingen en integraties zijn mogelijk waardoor je je dagelijkse taken kan vereenvoudigen en automatiseren. Zo hou je ruimte vrij om verder te blijven groeien.

Ben je toe aan een betere webshop?

Wil je ook een frisse nieuwe look voor jouw webshop? We voorzien je webshop van een uniek webdesign voor een onvergetelijke eerste indruk en een aantrekkelijke visuele koopervaring. Maar je webshop ziet er niet alleen geweldig uit. Achter het unieke design staat een robuust ontwikkelde webshop waarmee je out-of-the-box meteen aan de slag kan.

Ons team ondersteunt je vanaf het begin. Maar ook na lancering blijven we je ondersteunen. Ons support team is 7/7 bereikbaar. Zo kan jij je focussen op wat echt belangrijk is: je webshop doen groeien! // Zo kan jij je volledig richten op verkoop, zonder stress voor eventuele problemen.

Enkele webshop realisaties

CANTEEN BY FOODBAG
DUROC D’OLIVES

Galia kiest voor WooCommerce

WooCommerce is het meest populaire e-commerce platform ter wereld en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Net zoals WordPress is het open-source en geeft het dezelfde uitstekende resultaten in online zoekresultaten.

Heb je al een WordPress website? Dan kan je met de WooCommerce plugin eenvoudig een webshop aan je website toevoegen. WooCommerce sluit naadloos aan bij je WordPress website en is een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote (10.000+ artikelen) webshops.

Galia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress e-commerce websites met WooCommerce. Je kan op ieder moment schakelen naar bijvoorbeeld een B2B webshop of een multishop met meerdere webshops die aan elkaar gekoppeld zijn. We bouwen omnichannel oplossingen op maat.

De voordelen van Galia

Alles begint bij een goed gesprek contact gevoel

Laat je gegevens achter en we contacteren je binnen het uur op werkdagen, of wanneer jij het verkiest.

Je webshop als online onderneming

Een moderne webshop overtuigt, verkoopt en is geïntegreerd met je dagelijkse workflow. Deze onderdelen vindt je bij ons altijd terug:

Uniek webdesign

We blazen je doelpubliek omver met een uniek en interactief ontwerp. Sterk webdesign dat je webshop herkenbaarheid en vertrouwen geeft.

Gebruikservaring

Je webshop is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ontwikkelt. Vanuit de gepersonaliseerde back-end beheer je producten, promoties en nog zoveel meer.

Integraties

We integreren je webshop met apps & integraties die je dagelijkse taken automatiseren en vereenvoudigen.

Uitbreidbaar

Onze webshops worden duurzaam en schaalbaar ontwikkeld zodat je je webshop kan blijven groeien.

Slim webdevelopment

Galia combineert de CMS marktleider WordPress met ontwikkeling op maat door ons webdevelopment team. Zo geven we je webshop het beste van beide werelden.

Epic support

We zijn telefonisch, via e-mail of via een online meeting bereikbaar. Op onze support pagina vindt je een overzicht van onze producten, diensten en prijzen.

Galia Webdesign & Webdevelopment Agency

We zijn een team van creatievelingen met sterke technische expertise. Na meer dan 10 jaar ervaring mogen we ons met recht specialisten noemen in webshops. Sinds 2007 ontwikkelen we e-commerce oplossingen voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Of het nu gaat om een elegante informatieve website of om een uitgebreide meertalige webshop, je kan van ons altijd een tech­nisch ijz­er­sterke oplossing op maat verwachten.

Deze klanten gingen je al voor

Ontvang een offerte

Vrijblijvend en op maat van jouw project

    Wil je meer weten over het bouwen van een webshop?

    Wouter vertelt je graag meer over alle voordelen van e-commerce en hoe je je webshop beter kan beheren met de nieuwste tools.