Umain

webdevelopment
Proactief, persoonlijk en partnergericht, bij Umain it's all about U! Met een menselijke aanpak wil Umain ondernemers op alle mogelijke manieren ondersteunen in het realiseren van hun ondernemersdroom.

Een dynamische, aanpasbare website

Net zoals bij iedere ondernemer stopt bij Umain de drang voor groei en vernieuwing niet. We ontwikkelden een eenvoudig aanpasbare website die meegroeit met nieuwe vestigingen en nieuwe diensten. Het beheergedeelte werd volledig op maat ontwikkeld. Content toevoegen of bewerken kan in enkele klikken -zonder afleiding- omdat enkel de nodige velden zijn voorzien. Dankzij de visual editor zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Aanpassingen kunnen zo intern geregeld worden. Een echte tijdsbesparing waardoor het team van Umain zich kan blijven toeleggen op hun core business.

Maak kennis met alle Umains

Umain staat voor een persoonlijke aanpak, en dat zie je ook op de website. Daar krijg je een overzicht van de meer dan 40 ondernemersbuddy’s en kan je filteren op verschillende vestigingen. In de back-end kan het team van Umain eenvoudig nieuwe collega’s toevoegen en ze een vestiging toekennen.

Ook op zoek naar een moderne & dynamische website?

Wouter (founder & webdeveloper) weet alles over het ontwikkelen van een dynamische en gebruiksvriendelijke website.