Canteen

webdesignwebdevelopmentwebshop
Foodbag staat bekend voor zijn thuisgeleverde maaltijdboxen. Met Canteen start Foodbag nu ook met een aanbod voor bedrijven. Canteen: de one-stop-shop voor gezonde klaargemaakte werk- of zakenlunchen, snacks, drinks en fruit.

Bedrijfscatering op maat

Het beheergedeelte werd volledig op maat ontwikkeld. Content creëren kan in enkele klikken -zonder afleiding- omdat enkel de nodige velden zijn voorzien. Vanuit het dashboard kunnen de producten, bestellingen, Canteen-punten en andere functionaliteiten aangepast en beheerd worden. Dankzij de visual editor zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Aanpassingen kunnen zo intern geregeld worden. Een echte tijdsbesparing waardoor het team van Canteen zich zoveel mogelijk kan focussen op hun core business.

Canteen-punt: je online bedrijfskantine

Wordt je bedrijf een Canteen-punt dan krijg je je eigen landingspagina die je helemaal kan personaliseren. Je kan bijvoorbeeld medewerkers uitnodigen om zich in te schrijven via een unieke registratielink. Via het custom dashboard in de back-end komt alle informatie samen. Je krijgt onder andere een overzicht van alle medewerkers die ingeschreven zijn. De landingspagina is gebruiksvriendelijk opgebouwd zodat je medewerkers in enkele klikken zelf bestellingen kunnen plaatsen.