Blommm

webdesignwebdevelopmentwebshop
Met Blommm kies je voor 100% biologische, lokaal geteelde bloemen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bloemen zonder schadelijke chemicaliën, oneerlijke werkomstandigheden of lang vracht- en vliegtuigvervoer.

Bij Blommm doen ze graag wat ze graag doen

Het beheergedeelte werd volledig op maat ontwikkeld. Content creëren kan in enkele klikken -zonder afleiding- omdat enkel de nodige velden zijn voorzien. Vanuit het dashboard kunnen de producten, bestellingen maar ook andere activiteiten zoals workshops aangepast en beheerd worden. Dankzij de visual editor zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Aanpassingen kunnen zo intern geregeld worden. Een echte tijdsbesparing waardoor het team van Blommm zich zoveel mogelijk kan focussen op hun core business.

Point of sale, een totaaloplossing

Een moderne onderneming zoals Blommm vraagt om een moderne aanpak. Een aanpak waarbij de webshop centraal staat. Daarbij is flexibiliteit essentieel en schaalbaarheid fundamenteel. Om die reden kozen we niet voor een out-of-the box kassasysteem. Ons vertrekpunt werd een flexibel opgebouwde webshop met een gepersonaliseerde workflow. Hieraan koppelden we een kassasysteem (iOS app) waardoor klantenaccounts, het productenaanbod en de voorraad volledig synchroon lopen.