Privacy policy

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens. Toch is dat soms nodig, om bijvoorbeeld uw bestelling te leveren of om te peilen wat u van onze website vindt. Galia behandelt uw gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat u privacy gewaarborgd blijft.

Daarom geven we u deze vier privacy promises mee:

  1. Uw persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn.
  2. Uw persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
  3. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
  4. Uw persoonlijke gegevens delen we nooit zonder gegronde reden met andere partijen.

Welke persoonsgegevens verwerkt Galia?

Om de overeenkomst die u met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens nodig:

Naam en adresgegevens
Uw adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen, om contact op te nemen of om langs te komen voor een kop koffie (mocht u ons een keer uitnodigen).

Bedrijfsgegevens
Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om uw (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer u onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres
We bewaren uw e-mailadres zodat het mogelijk is om u belangrijke berichten over uw bestelling of account toe te sturen. Dit e-mailadres kan ook gebruikt worden om u up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Galia. Uiteraard heeft u de optie om u hiervoor uit te schrijven.

Telefoonnummer
Uw telefoonnummer gebruiken we om contact met u op te nemen in een noodgeval of om uw input te vragen.

Inloggegevens
Uw inloggegevens bewaren we om de toegang tot uw account te beveiligen, zodat alleen u of mensen met wie u deze gegevens deelt kunnen inloggen.

IP-adres
Uw IP-adres bewaren we om u een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres ingelogd is op uw account of wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit adres wordt ook gebruikt om uw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties.

Betaalgegevens
We slaan betaalgegevens – zoals uw PayPal- en creditcardgegevens, uw rekeningnummer en uw naam als rekeninghouder – op na een geslaagde bestelling. Voor de verwerking van uw betalingen zetten we ook andere partijen in, zoals creditcardmaatschappijen. Bij een bestelling maken we zowel een uniek offertenummer als factuurnummer aan die gekoppeld worden aan uw account.

Overige gegevens die Galia verwerkt

We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met uw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens:

Werkgerelateerde persoonsgegevens​

Solliciteert u bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat u in huis heeft. Dit checken we aan de hand van uw cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. We zullen uw persoonsgegevens binnen acht weken verwijderen in het geval u helaas niet wordt aangenomen.

Cookies
Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe u onze website en diensten gebruikt en waar uw interesses liggen. Zo kunnen we onze website, dienstverlening en advertenties beter aanpassen naar uw smaak.

Serverlogs
Maakt u gebruik van onze diensten, dan bewaren wij in zogenaamde serverlogs automatisch enkele gegevens over uw verbinding met onze servers. Denk aan uw IP-adres, browserversie, en het tijdstip van uw bezoek. De gegevens in deze logs gebruiken wij om fouten op onze systemen op te lossen en personen op te sporen die ons netwerk in gevaar brengen om hier vervolgens maatregelen tegen te treffen.

Overige persoonsgegevens
Het komt wel eens voor dat we via supporttickets, socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om u verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat u bijvoorbeeld kan inloggen in uw controlepaneel;
  • het laten werken van handige functionaliteiten op onze website, zodat bijvoorbeeld uw winkelmandje bewaard blijft bij een volgend bezoek;
  • het aangaan en uitvoeren van uw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten u recht hebt;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om u te helpen bij een probleem waar u tegenaan loopt;
  • het behandelen van uw klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als u voordoet;
  • het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of u de juiste match bent.

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:

  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina's beter ingericht moeten worden;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten u graag in onze diensten terugziet;
  • het afstemmen van onze content op uw interesses, zodat u bijvoorbeeld geen advertenties op Google of Facebook te zien krijgt die geen toegevoegde waarde hebben;

Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij u daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.​

Beveiliging

​Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot uw gegevens afgeschermd zijn en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van uw gegevens en uw communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen

We zullen uw gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

  • Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten
    We zetten betaaldiensten als Mollie of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken.
  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting
    Een politievordering kan ons verplichten om uw gegevens met de politie te delen.
  • Voor het registreren van een domeinnaam
    Uw gegevens en domeinnaam worden opgenomen in de whois-database van de verantwoordelijke domeinnaam organisatie. Als we dit niet delen, is de registratie van een domeinnaam niet mogelijk.

Met uw toestemming delen we u gegevens met derde partijen in de volgende twee gevallen:

  • Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties
    We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed een nieuwe productpagina bij u aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics, waar wij een verwerkers overeenkomt mee hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind u in de Privacy Policy van Google.
  • Voor het verkrijgen van feedback
    We zetten onderzoeksbureaus in om te horen hoe tevreden u over onze diensten bent.

Geautomatiseerde beslissingen

Soms nemen wij aan de hand van persoonsgegevens een geautomatiseerde beslissing. Hieronder leggen wij uit hoe dit gebeurt, wat hier de reden voor is en welke gevolgen dit voor je kan hebben.

Wanneer er niet op tijd een factuur betaald wordt, zullen wij automatisch enkele waarschuwingen toesturen naar de niet-betalende klant. Wordt er daarna nog steeds niets ondernomen, dan blokkeren wij de diensten die bij ons worden afgenomen. Als laatste redmiddel wordt een incassobureau ingeschakeld.

Cookies

​Cookies kunnen ook persoonsgegevens bevatten over bijvoorbeeld uw surfgedrag en interesses. Bekijk onze cookieverklaring voor alle ins en outs over de cookies die we gebruiken.

Websites van derden

Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken vanuit onder andere onze blogartikelen. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo goed met uw gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland u op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat u uw persoonsgegevens deelt.

Uw privacyrechten

Als gebruiker van onze website en diensten hebt u enkele handige privacyrechten tot uw beschikking. Zo kan u ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van uw persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil u deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via het klantenpaneel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we u vragen om uw adequaat te identificeren door vanaf een bepaald e-mail adres een bericht te sturen.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer u niet een van uw privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar u niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving hebt u ook het recht om bij de Gegevensbeschermingsautoriteit aan te kloppen, de Belgische waakhond van de privacywetgeving.

Contactgegevens

Mocht u na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Nieuw project of een goed idee?

Kom gerust langs en we kunnen vrijblijvend even samenzitten
om de mogelijkheden te bekijken.
 

Tel. 09 298 02 63

U kunt ons momenteel enkel via e-mail bereiken.

maandag
11-11-2019
10:00 - 18:00
dinsdag
12-11-2019
10:00 - 18:00
woensdag
13-11-2019
10:00 - 18:00
donderdag
14-11-2019
10:00 - 18:00
vrijdag
15-11-2019
10:00 - 18:00
zaterdag
16-11-2019
13:00 - 18:00
zondag
17-11-2019
GESLOTEN

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur ons een email voor algemene vragen of ondersteuning.
Uw aanvraag wordt binnen de 24 uur beantwoord.