Webdesign

Een goed werkende website wordt al snel als evident beschouwd maar dat is het zeker niet. Het vergt de juiste expertise gebaseerd op jarenlange ervaring om een doeltreffende website te ontwikkelen. Galia is gespecialiseerd in webshops, reservatiesystemen en de ontwikkeling van web-based applicaties die een belangrijke basis kunnen vormen voor uw online strategie. Elk project wordt op maat gecodeerd, volgens de regels van de kunst. Uw website evolueert samen met uw bedrijf en is hierdoor zeker niet statisch. Galia zorgt ervoor dat u op elk moment kan uitbreiden of bijsturen waar nodig.

Webshops

webshop & multi-vendor applicaties

Naast traditioneel verkopen is een webshop een echte must geworden. Een basis-shop is al snel gelanceerd maar veelal onvoldoende. Het is belangrijk om een gepersonaliseerde ervaring te creëren. Zo kan uw webshop geleidelijk aan doorgroeien naar een succesvolle online onderneming. Galia ontwikkelt hiervoor geïntegreerde webshop oplossingen. Eén van onze specialiteiten is de opbouw van een multi-vendor platform waarbij uw webshop opengensteld wordt aan andere verkopers of beheerders.

Reservatiesystemen

verhuur, verkoop en planning

Een doordacht reservatiesysteem kan er voor zorgen dat u heel wat tijd uitspaart. Galia ontwikkelde reeds verschillende toepassingen voor: autoverhuur, zaalverhuur en online planners voor: rijlessen, evenementen, afspraken en infomomenten. Elke toepassing vergt een gepersonaliseerde uitwerking maar de doelstelling blijft steeds dezelfde: een efficiënte workflow creëren waarbij zoveel mogelijk automatisch verloopt.

Interne communicatie

web based applicaties op maat

Er bestaan heel wat administratieve tools maar dikwijls voldoen deze tools niet aan uw specifieke noden en wensen. Interessante case study: In opdracht van Onze Zorg ontwikkelde we een communicatieplatform voor artsen en verpleegkundigen. In tegenstelling tot een tijdsintensieve briefwisseling verloopt de uitwisseling van patiënten verslagen volledig online. Via een beveiligde login link krijgen artsen rechtstreeks toegang tot het platform.

Vastgoed integratie

integratie van crm software

Als makelaar maakt u waarschijnlijk gebruik van crm software zoals: Whise, Skarabee, Omnicasa, Fortissimmo en Max-Immo. Bent u op zoek naar meer dan enkel de weergave van uw panden? Via de integratie met een flexibele cms wordt uw website een volwaardige marketing tool. Uw website kan verder worden uitgebreid met ondermeer social media apps, mailings, een nieuwsgedeelte en een reservatie systeem voor infomomenten. Kortom u kan steeds verder bouwen aan een doeltreffende online strategie en inspelen op de laatste nieuwe marketing trends.

Nieuw project of een goed idee?

Kom gerust langs en we kunnen vrijblijvend even samenzitten
om de mogelijkheden te bekijken. 

Galia bvba · Webdesign bureau
Albrecht Dürerlaan 35, 9030 Gent België
BTW BE 0644 399 011

Nieuws · LinkedIn · Facebook
Galia bvba © 2007 – 2021 · Privacybeleid
Algemene voorwaarden

Galia

Zin om samen te werken?

Ontvang een offerte

Na een persoonlijk of telefonisch gesprek mag je een gedetailleerde offerte verwachten.