Maak kennis met Galia

Het Galia webdesign team is dagdagelijks in de weer om nieuwe webprojecten te verwezenlijken en bestaande websites te verbeteren. Sinds de oprichting in 2007 zijn we onze visie nooit uit het oog verloren: maatwerk voor iedere klant en dit met een uitstekende dienstverlening. Elke website krijgt een uniek design waarbij de user experience en gebruiksvriendelijkheid een prioriteit zijn.

Vanuit onze design-studio te Gent werken wij met ons vast team aan innovatieve projecten en leggen we de lat zo hoog mogelijk waardoor we steeds stijlvolle & doordachte websites afleveren.

Het development team

Een getalenteerd team van creatievelingen, fun-lovers en magic-makers. Stuk voor stuk knappe koppen die samen een hechte familie vormen.

Wouter

Oprichter & Web Developer
Wouter is gespecialiseerd in CMS web development. Als aanspreekpunt binnen Galia zorgt hij ervoor dat uw wensen en de website perfect op elkaar worden afgestemd.

Herman

Back-end Developer
Herman is een rasechte programmeur en gelooft dat software ontwikkeling meer een kunst is dan iets anders. Het nastreven van perfectie is zijn tweede natuur.

Suleika

Front-end Developer & Webfotograaf
Suleika heeft een uitgesproken artistieke visie en dit laat ze graag zien. In een paar camera- en muisklikken brengt ze elk project naar een hoger niveau

Boris

Web Developer
Boris gaat graag voor wisselende uitdagingen. Hij heeft een all-round achtergrond en ruime ervaring bij het uitwerken van complexe web projecten.

Sanaa

Office Manager
Sanaa is een echte creatieve duizendpoot. Achter de schermen springt ze bij waar nodig en houdt ze alles en iedereen op het rechte pad.

Spontane sollicitatie?

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Heb je interesse om ons team te vervoegen? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

Nieuw project of een goed idee?

Kom gerust langs en we kunnen vrijblijvend even samenzitten
om de mogelijkheden te bekijken. 

Galia bvba · Webdesign bureau
Albrecht Dürerlaan 35, 9030 Gent België
BTW BE 0644 399 011

Nieuws · LinkedIn · Facebook
Galia bvba © 2007 – 2021 · Privacybeleid
Algemene voorwaarden

Galia

Zin om samen te werken?

Ontvang een offerte

Na een persoonlijk of telefonisch gesprek mag je een gedetailleerde offerte verwachten.